Kvalitet

Chia frø import med strenge kvalitetskontroller


Vi gør chia import med høj kvalitet til en dyd!
En fødevare af høj kvalitet som chiafrø bør også forblive høj i handelen:
Vi tilbyder det til vores kunder i den bedste kvalitet. Til dette formål tager vi omsorg og kontrol i alle trin fra indkøb til håndtering for at opfylde dette krav; regelmæssigt og permanent.

Udvælgelse af leverandører
Før vi indgår et forretningsforhold med en leverandør, underkastes han og hans produktion en grundig undersøgelse. Gennem en revisionsprocedure forsikrer vi os, om sine grundlæggende standarder i indkøb og behandling af chiafrø.

For eksempel: Vi samarbejder kun med leverandører, der kun behandler chiafrø i produktionssteder, således at selv glutenfrie chiafrø ikke absorberer allergifremkaldende fremmede stoffer gennem krydskontaminering.

Vi kontrollerer interne inspektions- og kontrolprocesser for at sikre, at kvaliteten af ​​chiafrøene altid er upåvirket og konsekvent høj fra indgangen til udgangen af ​​produktionsstedet.

Regelmæssigt revisioner på stedet
Vi har opbygget et varigt og tillidsfuldt forhold til flere leverandører. Ikke kun for os, men også for mange producenter var chia for nogle år siden stadig helt nyt. I forbindelse med import af chiafrø lærte leverandørerne og vi sammen en masse, som vi kan implementere i dag til fordel for kvaliteten af ​​chiafrø.

Chia frøAnalyser
For hver gruppe chiafrø, hvad enten det er konventionelt eller organisk, udføres en analyse i et EU-akkrediteret og certificeret laboratorium i Europa. Først når analysen viser, at chiafrøene er fejlfri, fri for forurening af forurenende stoffer og er indenfor normen af næringsværdierne for chiafrø, sendes containeren til Europa.

Lagerhotel
De lagre, som vi arbejder sammen med, er alle organiske og til dels IFS-certificerede. Opbevaring, håndtering og outsourcing kontrolleres regelmæssigt.

Vi har på nuværende tidspunkt lagre i Tyskland og Danmark.

Håndtering
Desuden refererer kvalitetsaspektet naturligvis også til vores service: i os har du en pålidelig, samarbejdsvillig og fleksibel partner. Vi vil være glade for at møde dig så meget som muligt.