Mission

Vores mission

Vi har konstateret at chia frø er en særlig næringsrigtig fødevare. Chia frø indeholder en lang række vigtige næringsstoffer heruder de omega-3 fedtsyrer. Omega-3 er bare een af flere fordele ved at indtage chia frø.

I de senere år er bjerget af bøger om sammenhængen mellem sund mad og generel sundhed eller sygdom hos mennesker vokset meget. Generelt kan man sige, at mangler i kosten, manglen på næringsstoffer, ofte er hovedårsagen til en række sygdomme, især de kroniske sygdomme.  Læger der brænder for det  ernæringsmedicinske område nævner ofte at uddannelse i enmet ernæring i den klassiske uddannelse af skolelæger er alt for kort.

Vi har talt med læger om chia frø, og vi har modtaget feedback fra personer, der har bemærket positive ændringer på grund af det regelmæssige forbrug af chia frø.

Litteraturen nævner udtrykkeligt de sundhedsfremmende virkninger af chiafrø (link til litteraturlisten).

Gennem alle disse erfaringer er vi kommet til den konklusion, at chia frø kan yde et meget godt bidrag til folks velvære. Mange såkaldte “folkesygdomme” skyldes mangelfulde diæt, de kan modvirkes med en fødevare rig på vigtige næringsstoffer, som chia frø kan yde et væsentligt bidrag til.

Det er en af ​​vores opgaver at sprede viden om os selv og bruge den til at sprede viden om ernæringsmedicin.

Til dette formål ønsker vi at gøre chia frø kendt for så mange mennesker som muligt, herunder deres mulige anvendelser. (Link til brugs muligheder). Det er også grunden til, at vi er på mange konferencer og messer, hvor ernæringseksperter som ernæringseksperter og diætister mødes.

Send os en mail, vi vender hurtigst muligt tilbage

Skriv din meddelse nedenfor, efterlad gerne dit telefonnummer hvis du ønsker at vi ringer dig op.

Vi behandler alle dine oplysninger fortroligt og i henhold til GDPR loven.